A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls

Filename: models/Cms_model.php

Line Number: 87

Backtrace:

File: /home/tehnoala/public_html/app/models/Cms_model.php
Line: 87
Function: each

File: /home/tehnoala/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 6
Function: __construct

File: /home/tehnoala/public_html/index.php
Line: 352
Function: require_once

title O nama

TehnoAlat d.o.o.

Tehnoalat d.o.o. Kragujevac započeo je sa poslovanjem 1992.god. Osnivač i vlasnik firme je Milan Avramović.

Firma Tehnoalat se od osnivanja uspešno bavi prodajom svih vrsta opreme, alata i drugog za potrebe industrije,trgovina i ostalih potrošača. Od 2004.god. bavi se uvozom i distribucijom raznih vrsta brusnog materijala, elektroda i varilačke opreme renomiranih svetskih proizvođača, sa garancijom kvaliteta i obezbeđenim servisom.

Prva saradnja kod uvoza je uspostavljena sa firmom Klingspor iz Nemačke, zatim Elektrode Zagreb iz Hrvatske, ESAB iz Italije i Saint-Gobain Abrasives, odnosno brusni program Norton iz Francuske.

Direktan je uvoznik najvećeg dela materijala, opreme i alata iz njegovog prodajnog programa, pa je u poziciji da iste nudi po tržišno prihvatljivim uslovima.

Tehnoalat d.o.o. želi da obezbedi konzistentnu razvojnu strategiju i održivi profitabilni razvoj kroz jedinstven pristup odgovornog partnera.

Za svoje partnere organizuje održavanje tematskih prezentacija i treninga koji se održavaju više puta u toku godine, u kojima predavači iz Nortona, Bosch-a,detaljno upoznaju njegove poslovne partnere sa novinama u proizvodima i njihovom primenom.

Otvorene veze sa svojim dobavljačima, zasnovane na duhu partnerstva, su uslov za zajednički uspeh i suštinski doprinos izvrsnosti lanca snabdevanja.

image